service portaal

Over ons

Inderdaad “tradition meets future”. Het kapitaal van onze onderneming zit in de vakkennis bij de mensen van Site by Site. En het zijn juist deze mensen die traditioneel gewend zijn onze klanten het gevoel te geven dat hun huidige en toekomstige problemen opgelost zullen worden (customer delight). Site by Site vindt: je krijgt de klanten die je verdient.

Site by Site heeft als E-business provider ook veel ervaring met het ontwikkelen van interactieve en database gestuurde inter- en intranet oplossingen.

Behalve het voorgaande is Site by Site ook ISP (Internet Service Provider) en heeft hiervoor haar eigen server-units in datacenters (tier3) Schiphol Rijk en Haarlem

Waarom zou je als klant niet het beste verlangen?

Strategie

Concept en Ontwerp

Techniek

Zoekmachine optimalisatie

Hosting en Support

Bij Site by Site hosten wij uw webdomein tegen zeer aantrekkelijke condities. Betrouwbare servers en een gegarandeerde beschikbaarheid. Allemaal factoren die maken dat u zeker bent van de beste oplossing voor hosting.

Wij hanteren voor support de volgende aantrekkelijke formules:

Support op nacalculatiebasis

Vooraf spreken met u een vast bedrag voor onze support af. Wij geven u maandelijks een overzicht van de aanvragen en acties. Zo betaalt u precies voor wat u afneemt aan support.

Support op abonnement
Kies voor gemak en een supportabonnement. Site by Site doet u een aanbod op basis van het type website dat u kiest. De daarbij horende support krijgt op u op basis van een all-in tarief. Geen zorgen, altijd support.

Natuurlijk, cases helpen bij uw beeldvorming. Daarom vindt u onze portfolio slechts 1 klik verder.

Enkele feiten over ons

 • 1996

  we bestaan sinds

 • 187

  opdrachtgevers

 • 435

  webprojecten opgeleverd

 • 100

  opgetelde ervaring in jaren