service portaal

Over ons

Inderdaad “tradition meets future”. Het kapitaal van onze onderneming zit in de vakkennis bij de mensen van Site by Site. En het zijn juist deze mensen die traditioneel gewend zijn onze klanten het gevoel te geven dat hun huidige en toekomstige problemen opgelost zullen worden (customer delight). Site by Site vindt: je krijgt de klanten die je verdient.

Site by Site heeft als E-business provider ook veel ervaring met het ontwikkelen van interactieve en database gestuurde inter- en intranet oplossingen.

Behalve het voorgaande is Site by Site ook ISP (Internet Service Provider) en heeft hiervoor haar eigen server-units in datacenters (tier3) Schiphol Rijk en Haarlem

Waarom zou je als klant niet het beste verlangen?

Strategie

Concept en Ontwerp

Vanuit uw strategie volgt het conceptuele traject. Wij geven u concreet aan welke middelen we daarvoor gaan ontwikkelen. Daarbij zult u zien dat interactie ontwerp, vormgeving, webtechniek en kennis over de werking van zoeksystemen op het web in onze concepten centraal staan. Zo maken we concreet wat onze aanpak voor u betekent.

De creatiefase

Webdesign is een beperkte beschrijving van wat we interactieontwerp noemen. Het gaat om de volledige visuele presentatie met daarin opgenomen de functionaliteit die nodig is om de geformuleerde doelstellingen te realiseren.

Creatie houdt bij Site by Site in:

Tijdens de creatie fase:

 • ontwerpen we altijd met uw doelstellingen voor ogen;
 • creëren we optimale toepassing van state-of-the art functionaliteit en techniek;
 • gebruiken we een efficiënte workflow om u snel een werkbaar webdesign te tonen;
 • tonen we een tekstplatform dat uw propositie helder neerzet.

Natuurlijk, cases helpen bij uw beeldvorming. Daarom vindt u onze portfolio slechts 1 klik verder.

Techniek

Zoekmachine optimalisatie

Hosting en Support

Enkele feiten over ons

 • 1996

  we bestaan sinds

 • 187

  opdrachtgevers

 • 435

  webprojecten opgeleverd

 • 100

  opgetelde ervaring in jaren