service portaal

Over ons

Inderdaad “tradition meets future”. Het kapitaal van onze onderneming zit in de vakkennis bij de mensen van Site by Site. En het zijn juist deze mensen die traditioneel gewend zijn onze klanten het gevoel te geven dat hun huidige en toekomstige problemen opgelost zullen worden (customer delight). Site by Site vindt: je krijgt de klanten die je verdient.

Site by Site heeft als E-business provider ook veel ervaring met het ontwikkelen van interactieve en database gestuurde inter- en intranet oplossingen.

Behalve het voorgaande is Site by Site ook ISP (Internet Service Provider) en heeft hiervoor haar eigen server-units in datacenters (tier3) Schiphol Rijk en Haarlem

Waarom zou je als klant niet het beste verlangen?

Strategie

Concept en Ontwerp

Techniek

Zoekmachine optimalisatie

De strategische inzet van een middel als zoekmachineoptimalisatie (Search Engine Optimalization) is echt belangrijk. Het is nodig om een zoekmachine zoals Google (maar ook Bing, Yahoo, etc) te kunnen laten bepalen waar de inhoud van de pagina (content) over gaat om zodoende zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te eindigen. Daar, waar uw klanten kijken. Samen met u zet Site by Site de route uit die uw aanbod, uw informatie of uw presentatie optimaal onder de aandacht brengt bij uw doelgroep.

Wat is de waardering voor uw website?

Linken anderen naar uw website? Bepalend is hoe relevant en important men uw website vindt. Daar zorgt u zelf voor en wij kunnen u adviseren.

Wij weten hoe zoekmachines werken

Bij Site by Site hebben we er echt studie naar gedaan om uw doelgericht te kunnen adviseren en begeleiden bij het optimaliseren van zoekresultaten. Onder die optimalisatie verstaan wij: het op zodanige wijze inrichten van een website dat deze een goede positie verkrijgt in de zoekresultaten van een zoekmachine voor relevante zoekopdrachten.

SEO begint al in de ontwerpfase – de interne linkstructuur van uw website

Een goed indexeerbare website heeft een heldere en uitgebreide linkstructuur die de zoekmachines in staat stelt een complete website te indexeren door de hyperlinks naar andere pagina’s binnen uw website te volgen.

Natuurlijk, cases helpen bij uw beeldvorming. Daarom vindt u onze portfolio slechts 1 klik verder.

Hosting en Support

Enkele feiten over ons

 • 1996

  we bestaan sinds

 • 187

  opdrachtgevers

 • 435

  webprojecten opgeleverd

 • 100

  opgetelde ervaring in jaren