service portaal

Over ons

Inderdaad “tradition meets future”. Het kapitaal van onze onderneming zit in de vakkennis bij de mensen van Site by Site. En het zijn juist deze mensen die traditioneel gewend zijn onze klanten het gevoel te geven dat hun huidige en toekomstige problemen opgelost zullen worden (customer delight). Site by Site vindt: je krijgt de klanten die je verdient.

Site by Site heeft als E-business provider ook veel ervaring met het ontwikkelen van interactieve en database gestuurde inter- en intranet oplossingen.

Behalve het voorgaande is Site by Site ook ISP (Internet Service Provider) en heeft hiervoor haar eigen server-units in datacenters (tier3) Schiphol Rijk en Haarlem

Waarom zou je als klant niet het beste verlangen?

Strategie

Concept en Ontwerp

Techniek

Met bewezen techniek programmeren we uw webcommunicatie voor een prima weergave in alle gangbare browsers. Daarbij houden we rekening met de eisen van ‘responsive design’. Op computerscherm, desk- en laptop, tablet en mobiele telefoon zorgen we ervoor dat uw website goed uit de verf komt. Kennis van techniek is de sleutel voor de juiste oplossingen.

2. Bijhouden en actualiseren van de website

Altijd actueel, dat moet uw webaanwezigheid zijn. Door nieuwe informatie toe te voegen, uw aanbod uit te breiden, interactie te hebben met bezoekers verrijkt u uw kennis over bezoekers, klanten, relaties. Uw website updaten moet in enkele simpele stappen kunnen: Site by Site biedt de oplossingen.

3. Resultaten meten en optimaliseren

Bezoek op uw website! Waar komt het vandaan en hoe lang blijft de bezoeker? Welke pagina’s, producten of diensten bekijkt men. Ook: welke positie heeft de website in zoekresultaten op specifieke zoektermen? Vragen waarop wij u helpen de antwoorden te vinden. Site by Site kent de weg naar een nog betere performance op internet.

Natuurlijk, cases helpen bij uw beeldvorming. Daarom vindt u onze portfolio slechts 1 klik verder.

Zoekmachine optimalisatie

Hosting en Support

Enkele feiten over ons

 • 1996

  we bestaan sinds

 • 187

  opdrachtgevers

 • 435

  webprojecten opgeleverd

 • 100

  opgetelde ervaring in jaren