service portaal

Over ons

Inderdaad “tradition meets future”. Het kapitaal van onze onderneming zit in de vakkennis bij de mensen van Site by Site. En het zijn juist deze mensen die traditioneel gewend zijn onze klanten het gevoel te geven dat hun huidige en toekomstige problemen opgelost zullen worden (customer delight). Site by Site vindt: je krijgt de klanten die je verdient.

Site by Site heeft als E-business provider ook veel ervaring met het ontwikkelen van interactieve en database gestuurde inter- en intranet oplossingen.

Behalve het voorgaande is Site by Site ook ISP (Internet Service Provider) en heeft hiervoor haar eigen server-units in datacenters (tier3) Schiphol Rijk en Haarlem

Waarom zou je als klant niet het beste verlangen?

Strategie

Wat zijn uw doelen? Hoe wilt u die bereiken? Belangrijk om daar eerst over te praten. Uw doelen bepalen immers de middelen die u gaat inzetten en hoe u die gaat gebruiken. Deze oriëntatiefase levert straks inzicht en tijdwinst op. Immers, alles wat volgt is volledig in lijn met uw doelen en wensen. Bovendien voorkomen we zo dat halverwege een ontwikkeltraject de briefing bijgesteld moet worden. Eerst denken, dan doen is nog altijd een gouden regel.

In ieder geval: Via aandacht, interesse, behoefte naar … actie!
Marketing houdt in dat de behoeften van uw prospects en klanten centraal staan in uw commercieel denken en doen. Internetmarketing vertaalt dat naar de digitale omgeving, maar de wetten blijven dezelfde. U moet aandacht krijgen, interesse opwekken, behoefte kweken en tot actie aanzetten. Inderdaad, de bekende AIDA-formule past ook naadloos op webmarketing.

Natuurlijk, cases helpen bij uw beeldvorming. Daarom vindt u onze portfolio slechts 1 klik verder.

Concept en Ontwerp

Techniek

Zoekmachine optimalisatie

Hosting en Support

Enkele feiten over ons

 • 1996

  we bestaan sinds

 • 187

  opdrachtgevers

 • 435

  webprojecten opgeleverd

 • 100

  opgetelde ervaring in jaren