service portaal

Expertises

Met bewezen techniek programmeren we uw webcommunicatie voor een prima weergave in alle gangbare browsers. Daarbij houden we rekening met de eisen van ‘responsive design’. Op computerscherm, desk- en laptop, tablet en mobiele telefoon zorgen we ervoor dat uw website goed uit de verf komt. Kennis van techniek is de sleutel voor de juiste oplossingen.

Iedereen een webshop met Prestashop

Wordpress meest gebruikte CMS ter wereld.

Met meer als 75 miljoen websites die WordPress gebruiken, mogen we wel stellen dat WordPress veruit het meest populaire open source content management systeem (CMS) is.

WordPress heeft verreweg het grootste CMS-marktaandeel  en is momenteel verantwoordelijk voor ruim een ​​kwart van alle websites globaal. Als gevolg hiervan zijn veel gebruikers al bekend met het WordPress CMS, waarbij minder personeelstraining nodig is bij het bouwen van een nieuwe site.
WordPress is gratis te installeren, implementeren en upgraden. Duizenden plug-ins en sjablonen zorgen voor een flexibele en eenvoudige interface, die de ontwikkelingskosten en de implementatietijd verminderen.

Een beeld schetsend in vergelijk met andere CMS’en:

Waarom adviseren wij u WordPress?

1. WordPress is gratis en open “open source”

Een van de grootste verkooppunten van WordPress is dat het kernplatform helemaal vrij is. 
Dit betekent dat u het kunt gebruiken zonder te betalen voor het privilege (dus géén koppelverkoop), en op de lange termijn zijn er nog minder kosten om zich zorgen te maken. Als u gebruik wilt maken van de geavanceerde functies die worden aangeboden door thema’s, plugins en andere tools, zijn er tal van gratis en betaalbare opties om uit te kiezen.

2. WordPress is gratis omdat het een open-source project is. 

Met behulp van een open source CMS dat al zo lang is als WordPress met zijn eigen unieke set voordelen komt. Het platform is vaak bijgewerkt, makkelijk aan te passen en uitgebreid getest – en er is een enorme gemeenschap die een ongeëvenaarde diepte van ondersteuning biedt. Wanneer u WordPress gebruikt voor uw website kiest u voor een flexibele en tijd geteste oplossing die uw budget niet (onverwacht, onvoorzien) zal overschrijden.

3.  Zelf hosten of bij eigen hoster

WordPress kan zelfs zelf worden gehost, in dat geval zijn er dus geen kosten verbonden aan het downloaden, installeren en upgraden. Zo zijn er ook meer dan 50.000 WordPress plugins (vaak gratis), zoals diavoorstellingen, contactformulieren, SEO optimalisatie, enz.

4. WordPress-beveiligingsfuncties zorgen voor een gemoedsrust

Of u nu een persoonlijke blog of een grote e-commerce website rijdt, u wilt ervoor zorgen dat uw site veilig is. WordPress kern is ontworpen met veiligheid in het achterhoofd , zodat het uw informatie en inhoud direct zal helpen beschermen. Daarnaast worden vaak beveiligingsupdates vrijgegeven om de laatste problemen en vernieuwingen aan te pakken.
Als dat niet genoeg is, kunt u ervoor kiezen om één ​​of meer beveiligingsplugins te downloaden om uw site nog veiliger te maken.

5. WordPress kan u helpen hoog in zoekmachines te komen

Als u wilt dat zoveel mogelijk mensen uw website bezoeken, is één van de beste manieren om dit te doen (naast het creëren van geweldige inhoud)  het uitvoeren van effectieve Search Engine Optimization (SEO) . In eenvoudige termen betekent dit ‘jouw website’ aanpassen, zodat zoekmachines zoals Google het gemakkelijk kunnen vinden en weergeven in relevante zoekresultaten.
Hierover kunnen we u uitgebreide uitleg geven.

6. WordPress biedt ongeëvenaarde ondersteuning

Zelfs met behulp van een intuïtief CMS zoals WordPress, is het creëren van een website nog steeds een grote taak. Dit is vooral waar als je het nog nooit gedaan hebt. Gelukkig, zoals we eerder hebben gezegd, heeft WordPress een grote en bloeiende gemeenschap van gebruikers op alle vaardigheden. Het vinden van hulp in de vorm van gidsen, advies of zelfs directe bijstand is zelden moeilijk.

Hier zijn enkele van de vele manieren om ondersteuning te krijgen met uw WordPress-site:

Ongeacht waar je mee worstelt of wilt leren hoe je moet doen,  een Google-zoek- opdrachtje kan al gauw het antwoord leveren.

Conclusie:

Om te herhalen, hier nog eens de belangrijkste redenen waarom WordPress de beste keuze is voor uw website:

 1. WordPress is gratis en open source.
 2. Het is beginner-vriendelijk,  en toch krachtig en flexibel.
 3. Er zijn thema- en plug-in opties voor vrijwel elke behoefte.
 4. Het verzekeren van de beveiliging van uw website is eenvoudig.
 5. U krijgt toegang tot tools die u helpen bij het hoger scoren in zoekmachines.
 6. Ondersteuning is direct beschikbaar wanneer u het nodig hebt.

Heeft u vragen over hoe u met WordPress kunt beginnen? 
Laat ons weten wat u wil en neem contact met ons op!

Enkele feiten over ons

 • 1996

  we bestaan sinds

 • 187

  opdrachtgevers

 • 435

  webprojecten opgeleverd

 • 100

  opgetelde ervaring in jaren